19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Violeta Constantin, Cornel Cojocaru și Iazmina Cojocaru, printre interpreții de muzică populară ce vor cânta la bâlciul din Bobicești

- Advertisement -

Locuitorii din Bobicești îmbracă haine de sărbătoare marți, 19 iulie, când în comună, cu începere de la ora 17:00, va avea loc bâlciul anual. Cu această ocazie, Primăria și Consiliul Local Bobicești, în frunte cu primarul Ilie Chitez, organizează un spectacol extraordinar, cap de afiș fiind îndrăgiții interpreți de muzică populară Violeta Constantin (foto n.r,), Cornel Cojocaru și Iazmina Cojocaru.

Pe lângă aceștia, pe scenă vor mai urca și alți artiști, precum Carmen Budulan, Georgiana Băzăvan, Mady de la Slatina și Ionuț Pește, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Marinel Rizea, iar prezentator al evenimentului este Cozmin Băcanu.

De la petrecerea câmpenească organizată cu prilejul bâlciului anual de la Bobicești nu vor lipsi micii, berea, tarabele cu fel de fel de produse și, bineînțeles, pentru cei mici, tradiționalul parc de distracții.

Manifestarea cultural artistică se va încheia undeva la lăsatul serii cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți