2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

CAO extinde rețelele de apă și canalizare de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina

- Advertisement -

Muncitorii de la Sediul Secundar Slatina al Companiei de Apă Olt au fost solicitați să intervină miercuri după-amiază, în jurul orei 15:00, pentru a remedia o avarie ce a apărut la blocul nr. 37, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina.

Aliminentarea cu apă a fost oprită la mai multe scări de bloc, iar totul s-a întâmplat după ce echipele CAO au început în zonă lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare.

„Serviciul de alimentare cu apă este oprit de la blocul nr. 31 până la blocul nr. 43, de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, până în jurul orei 16:30. În zonă, se lucrează la extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană <<Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020>>, iar astfel de incidente sunt inevitabile, având în vedere complexitatea lucrării executate. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametri normali. Având în vedere că este vorba de intervenție de urgență, oprirea furnizării apei nu a putut fi anunțată mai devreme”, au transmis reprezentanții companiei.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți