10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pedeapsă mărită pentru bărbatul care a ucis o adolescentă din Ploieşti. Cât va sta după gratii criminalul

- Advertisement -

Curtea de Apel Ploieşti a majorat, luni, cu trei ani pedeapsa primită pe fond de bărbatul care a ucis o adolescentă de 17 ani în clădirea dezafectată a fostei băi publice din municipiul Ploieşti, acesta urmând să execute 13 ani în detenţie.

Conform portalului instanţelor de judecată, magistraţii de la Curtea de Apel au respins ca nefondat apelul formulat de inculpatul Ispas Constantin faţă de decizia Tribunalului Prahova care, în luna aprilie, l-a condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor.

Instanţa care a judecat apelul a admis însă acţiunile formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi o parte civilă din dosar, astfel că, rejudecând, a majorat cu trei ani pedeapsa aplicată inculpatului, el urmând să execute 13 ani de închisoare, scrie Agerpres.

Potrivit deciziei instanţei de fond, Ispas Constantin este obligat la plata unor daune morale în valoare totală de 76.000 de euro.

Decizia pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti este definitivă.

Inculpatul a fost arestat preventiv la începutul lunii aprilie a anului trecut sub acuzaţia de omor.

Conform datelor comunicate la acel moment de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, din primele date ale anchetei a rezultat că victima şi bărbatul, care este căsătorit şi are trei copii, se cunoşteau de circa un an.

În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii sexuale, au precizat anchetatorii.

La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în mai multe folii.

Principalul suspect şi-a recunoscut fapta, el conducându-i pe anchetatori la locul unde se afla trupul fetei, au precizat sursele citate.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți