Senatorul liberal Voiculescu: „În câteva zile Lotul 2 al Tronsonului 2 din DEx, cu Centura Slatinei, va fi dat în folosință”

Se lucrează de zor și la finalizarea Lotului 2 al Tronsonului 2 al Drumului Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești, care cuprinde și Centura ocolitoare a municipiului Slatina, iar autoritățile anunță că acesta va fi dat în folosință până la sfârșitul lunii iulie. Asta au promis joi, 21 iulie, și prim-ministrul Nicolae Ciucă, dar și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care au fost prezenți pe șantierele mai multor tronsoane ale șoselei de mare viteză. Liviu Voiculescu, senator și președinte al Partidului Național Liberal Olt, a fost alături de ei și a ținut să facă o scurtă declarație de presă.

„După ce, în luna aprilie a acestui an, Guvernul condus de PNL a dat în folosință primii 18 kilometri de Drum Expres, incluzând Centura orașului Balș, în câteva zile urmează să fie dat în folosință Lotul 2 al Tronsonului 2, cu Centura Slatinei. Premergător inaugurării noii porțiuni de Drum Expres, premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, au fost prezenți astăzi (joi n.r.) în judeţele Olt şi Dolj pentru a verifica stadiul lucrărilor la Tronsoanele 1, 2 și 3 ale DEx. O dată în plus, primul ministru a apreciat public calitatea lucrării, respectarea angajamentului contractual și profesionalismul constructorului Tronsonului 2 ce tranzitează mare parte din județul Olt, datorită căruia, de săptămâna viitoare, se va putea circula pe drumul de mare viteză de la Valea Mare şi până aproape de Pieleşti. Pe lângă acest tronson, județul Olt mai este tranzitat și de Tronsonul 3, cu lungimea de 31,75 kilometri, care trece prin localitățile Valea Mare, Priseaca, Scornicești, Optași Măgura, Tătulești și Colonești, până la limita județelor Olt și Argeș. Lucrările de construcție sunt atribuite aceleiași firme ale cărei reprezentanți au susținut în fața oficialilor o prezentare a stadiului lucrărilor”, a spus parlamentarul de Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<