14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două autoturisme s-au izbit violent într-o intersecție din Slatina. Unul a ajuns într-un stâlp de iluminat public

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:00, la intersecţia bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Primăverii, din municipiul Slatina. Două mașini s-au lovit violent, iar una dintre acestea a ajuns într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Slatina, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 19 ani, din orașul Piatra Olt, acesta din urmă fiind proiectat într-un stâlp de iluminat public. Imediat după coliziune, tânăra de 19 ani și o femeie, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de pasager, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse din anchetă spun că șoferița de 19 ani, din Piatra Olt, ar fi vinovată de producerea evenimentului. La efectuarea virajului la stânga de pe bulevardul A. I. Cuza către strada Primăverii, aceasta nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate conducătorului auto din Slatina, care circula regulamentar.

Ambii șoferi au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți