19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

CAO continuă investițiile în orașul Scornicești. Lucrări finalizate pe șapte străzi, se lucrează pe alte trei

- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunță că muncitorii companiei continuă să lucreze în orașul Scornicești pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, investiții pe care instituția le face în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”. Dacă investițiile deja au fost finalizate pe șapte străzi, în prezent se mai lucrează pe alte trei.

Rețelele de apă și canalizare au fost finalizate pe străzile Poștașului și Morii, iar rețeaua de canalizare s-a extins pe străzile Liliacului, Peneș Curcanu, Paltinului, Văii și Școlii. Acum, echipele CAO lucrează pe străzile Rușciori, pentru extindere rețea de canalizare; Giurgiului și Brutăriei, pentru extindere rețea de apă.

„Lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în Scornicești sunt în plină desfășurare. Se văd investițiile Companiei de Apă Olt în acest oraș, pentru această comunitate. Vom moderniza complet infrastructura de apă și canalizare din orașul Scornicești și respectăm promisiunea de a le aduce tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare. Oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos. Noi investim azi pentru orașul Scornicești de mâine”, a declarat Cătălin Ușurelu, directorul general al companiei.

Potrivit sursei citate, Compania de Apă Olt investește aproximativ 28 de milioane de lei în orașul Scornicești. Rețeaua de apă se extinde pe 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare pe 20,7 kilometri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți