16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cornel Cojocaru și Violeta Constantin, printre interpreții de muzică populară ce vor susține recitaluri de Ziua comunei Priseaca

- Advertisement -

Centrul comunei Priseaca va fi centrul distracției sâmbătă, 13 august, când aici va avea loc un spectacol extraordinar cu artiști de renume ai muzicii populare românești, și nu numai, dedicat Zilei localității. Printre interpreții care vor susține recitaluri în fața publicului, care cu siguranță va fi unul numeros, se numărăr Cornel Cojocaru și Violeta Constatin.

Alături ei, pe scena special amenajată în zonă vor mai urca să cânte Ionuț Pește, Carmen Budulan, Iazmina Cojocaru, Georgiana Băzăvan, Mady de la Slatina, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Marinel Rizea, prezentator fiind Cozmin Băcanu.

Primăria și Consiliul Local Priseaca, în frunte cu edilul Ion Ioniță, au pregătit și alte surprize pentru cetățenii din comună, în cadrul evenimentului cultural artistic având loc și festivitatea de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Și cum este vorba de o petrecere câmpenească, din peisaj nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu produsefast-food și un mic parc de distracții pentru copii.

Ziua comunei Priseaca este programată a se încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți