19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între patru autovehicule la ieșirea din Caracal spre Craiova

- Advertisement -

Patru autovehicule au fost implicate într-un accident de circulație produs în după-amiaza zilei de luni, 8 august, la ieșirea din municipiul Caracal spre Craiova.

Potrivit unor martori, evenimentul rutier a avut loc între o benzinărie și sensul giratoriu care leagă Centura ocolitoare a municipiului Caracal de Drumul Național 6 – European 70.

Sursă foto: Martor

Din primele date, există și o victimă în urma coliziunii, respectiv o persoană care a fost rănită ușor ce a necesitat acordarea primului ajutor.

Cum s-a petrecut evenimentul rutier. Unul dintre șoferi era băut.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17:45, iar pentru cercetări la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Oamenii legii au constatat că unul dintre conducătorii auto era băut.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 45 de ani, din județul Gorj, un autoturism, condus de un bărbat, de 72 de ani, din județul Dolj, un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din județul Teleorman, și un autoturism, condus de un bărbat, de 38 de ani, din județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 72 de ani, din județul Dolj, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcoolomtest, iar pentru cei trei bărbați cu vârstele de 38, 39, respectiv 45 de ani, rezultatele au fost negative, în timp ce la bărbatul de 72 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,44 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a spus Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse din Poliția Olt spun că accidentul s-a produs după ce conducătorul autoutilitarei nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu autovehiculul condus de doljeanul de 72 de ani, care era băut. În urma impactului violent, autoutilitara a ricoșat în celelalte două vehicule implicate.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți