17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Roberta Crintea și Violeta Constantin, printre artiștii care vor cânta la Ziua comunei Cungrea, sărbătorită duminică

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local Cungrea, în frunte cu edilul Cosmin Vlad, continuă tradiția și organizează în centrul localității, cu începere de la ora 17:00, o nouă ediție a evenimentului „Fiii satului”. Este deja a ediția cu numărul 14 și are loc, în preajma marii sărbători Sfânta Maria Mare, din 15 august. Manifestarea cultural artistică, care se desfășoară chiar în cadrul Zilei comunei Cungrea, va fi chiar cu o zi înainte, duminică, 14 august, iar cungrenii se vor bucura de un spectacol extraordinar cu artiști de marcă ai muzicii populare românești, și nu numai, cap de afiș fiind Roberta Crintea (foto) și Violeta Constantin.

Pe scenă vor mai evolua și îndrăgiții interpreți Irina Maria Birou, Georgiana Tundrea, Sorin de la Slatina și Trupa Taverna, precum și Grupul Vocal „Mândruțele” al comunei Perieți.

Ziua localității Cungrea este organizată de Primăria și Consiliul Local, Barcon Music, în parteneriat cu TVF Oltenia, producător fiind Marius Barcon.

Și cum de la o sărbătoare a fiilor satului este considerată și o petrecere câmpenească, de la aceasta nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea rece, tarabele cu dulciuri și chilipiruri, precum și un mic parc de distracții pentru copp.

Autoritățile locale îi asigură pe cungreni că distracția va fi una garantată, evenimentul fiind anunțat a se încheia undeva târziu în noapte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți