21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 19 ani, din Strejești, aflat la muncă în Germania, dispărut de marți. Polițiștii îl caută

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Strejești, care în luna iunie a acestui an s-a dus să muncească în Germania, iar de marți, 16 august, ar fi dispărut dintr-o locație necunoscută, acesta aflându-se se pare în drum spre România.

O femeie din Slatina, mama lui Alin Mircea, a fost cea care, miercuri seara, i-a anunțat dispariția la Poliție. Tânărul s-ar fi dus în Germania cu o mașină, iar potrivit mamei sale când șoferul acesteia a oprit la o benzinărie din țara respectivă, a părăsit vehiculul respectiv, direcția fiind una neștiută.

„La data de 17 august, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 24 iunie, fiul său, Alin Mircea Geantă, în vârstă de 19 de ani, din comuna Strejesti, a plecat voluntar de la domiciliu, la muncă în Germania, iar în data de 16 august, ar fi plecat din Germania spre România. Aceasta a mai declarat faptul că fiul său ar fi plecat din Germania cu un autoturism al cărui număr de înmatriculare, șofer și pasageri nu-i cunoaște, iar dintr-o benzinărie de pe teritoriul Germaniei, când șoferul a oprit, fiul său ar fi părăsit mașina și ar fi plecat într-o direcție necunoscută”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Semnalmentele olteanului dispărut sunt: înălţime 1,90 metri, greutate 70 de kilograme, ochi negri, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, fața ovală, fără semne particulare, însă nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul dispariției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului de 19 ani, din Strejești, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți