23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oana Radu și Vali Vijelie vor încinge atmosfera la „Sărbătoarea Pâinii” din Scornicești

- Advertisement -

Locuitorii din Scornicești se pregătesc de sărbătoare, vineri, 26 august, în centrul orașului urmând a avea loc o nouă ediție a „Sărbătorii Pâinii”. Evenimentul cultural artistic a ajuns la cea de-a 27-a ediție și este programat a începe la ora 17:00. Printre artiștii ce vor urca pe scenă și vor încinge atmosfera se numără Oana Radu (foto n.r.), Vali Vijelie, Maria Ghinea și Violeta Constantin.

Însă, Primăria și Consiliul Local Scornicești, în frunte cu edilul Daniel Tudor, au mai pregătit și alte surprize pentru scorniceșteni, pentru ei susținând recitaluri și îndrăgiții interpreți Lavinia Furtună, Gabriel Zăvoianu, Alin Langă și Claudiu Florin Ene. În spectacol vor fi și momentele oferite de ansamblurile folclorice „Călușul” și „Călușul Junior” din Scornicești.

„Și anul acesta, cu mare plăcere, vă informez că vineri, 26 august 2022, începând cu orele 17:00, «Sărbătoarea Pâinii» continuă cu cea de-a XXVII-a ediție, una care se vrea a fi cu totul și cu totul deosebită. În acest sens, organizatorii, Primăria și Consiliul Local Scornicești, vin cu numeroase surprize, aducând în fața dumneavoastră artiști renumiți și alte momente de excepție, printre care și un frumos foc de artificii. Așadar, vă aștept cu drag și vă asigur că muzica și voia bună vor fi din nou la înălțime, aici, la noi, în Scornicești!”, a declarat Daniel Tudor, primarul din Scornicești.

„Sărbătoarea Pâinii” de la Scornicești se va încheia târziun în noapte cu deja tradiționalul foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți