Au început lucrările de canalizare pe străzile Crizantemelor și Tudor Vladimirescu din cartierul Vârtina al orașului Balș

Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, spune că a reușit să îndeplinească încă o promisiune pe care a făcut-o în fața bălșenilor, iar aceasta este începerea lucrărilor de canalizare în cartierul Vârtina, pe străzile Crizantemelor și Tudor Vladimirescu.

Edilul a anunțat că în câteva luni și pe alte artere din același cartier, dar și în zona Corbeni – Româna, și nu numai, va începe extinderea rețelei de canalizare.

„În câteva luni va începe extinderea rețelei de canalizare și pe celălalte străzi din cartierul Vârtina, în zona Corbeni/Româna, precum și pe străzile Cuza Vodă, Popa Șapcă, Viilor, Ciocârliei, Măceșului, Mihail Drumeș, Mărășești și Bradului. Contractele de lucrări pentru aceste investiții sunt în curs de licitație și au finanțare asigurată”, a declarat Rotea.

Primarul orașului Balș mai spune că, punctual, extinderi de canalizări, în zonele de case din spatele blocurilor, se vor realiza în acest an în colaborare cu Compania de Apă Olt.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<