3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic îngreunat pe DN 65 – E 574, după ce o mașină s-a răsturnat pe carosabil la ieșire din Găneasa. Șoferul era băut bine

- Advertisement -

UPDATE: Tânărul care a provocat evenimentul rutier de la ieșirea din Găneasa spre Balș este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Polițiștii au constatat că acesta era într-o stare avansată de ebrietate, în urma testării cu aparatul rezultatul fiind de 1,30 miligrame pe litru alcool pur, în aerul expirat.

În jurul orei 15:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșire din comuna Găneasa către orașul Balș, a avut loc evenimentul rutier.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că un autoturism în care se afla doar șoferul, respectiv un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din orașul Piatra Olt, s-a răsturnat pe partea carosabilă. Tânărul nu a necesitat îngrijiri medicale, iar, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,30 mg/l alcool pur, în aerul expirat”, a spus Claudiu Șerban de la IPJ.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările.

Traficul rutier a fost îngreunat pentru aproximativ o oră, fiind reluat în condiții normale, în jurul orei 16:30.

Știrea inițială: Un eveniment rutier s-a petrecut puțin înainte de ora 16:00, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, la ieșire din comuna Găneasa spre orașul Balș, la kilometrul 42 + 100 metri, în acesta fiind implicat un autoturism ce s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din această cauză, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt, în vederea efectuării de cercetării și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„Polițiștii au constatat faptul că nu sunt victime, fiind produse doar pagube materiale. În acest moment se circulă alternativ, pe un singur sens”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți