19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Osica de Sus a murit la spitalul din Craiova, după ce un consătean l-a lovit cu o piatră pe stradă

- Advertisement -

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Osica de Sus, a murit marți la spitalul din Craiova, după ce în urmă cu aproape două săptămâni a fost lovit cu o piatră de un consătean de 49 de ani, pe o stradă din localitate, în fața unui magazin. Inițial, autorul faptei a fost cercetat pentru lovire sau alte violențe, iar după ce victima sa a încetat din viață la unitatea spitalicească craioveană, este anchetat de procurorii Parchetului Olt pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

„La data de 11 august 2022, în jurul orei 12:45, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat în timp ce se afla pe un drum public, în zona unui magazin, din comuna Osica de Sus. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Osica de Sus, ar fi fost agresat fizic, cu un corp dur, de un alt bărbat, în vârstă de 49 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii olteni au întocmit pe numele său dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

Miercuri, 23 august, în jurul orei 07:00, bărbatul în vârstă de 53 de ani a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, fiind dispusă efectuarea necropsiei, la Institutul de Medicină Legală Craiova, iar în urma rezultatelor necropsiei a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Cauza a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, iar miercuri, 24 august, în urma probatoriului administrat, Parchetul Olt a dispus reținerea bărbatului de 49 de ani, din comuna Osica de Sus.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar joi a fost prezentat în fața instanței de judecată, care a admis propunerea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt și a dispus împotriva sa măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți