12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducea un autoturism cu 183 km/h pe DN 65 – E 574, la Valea Mare, deși limita de viteză era de 100 km/h. Șoferul a fost amendat și a rămas fără permis pentru cinci luni

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce duminică, în jurul orei 17:30, desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în afara localității Valea Mare, un autoturism, ce circula cu viteza de 183 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h. Deși mașina a fost oprită, șoferul nu a rămas pe loc și a fugit de la fața locului, potrivit spuselor sale pentru o urgență medicală, autoturismul fiind tras pe dreapta pe strada Pitești, din Slatina. Pentru fapta sa, acesta a fost amendat cu peste 2.000 de lei, iar pentru următoarele cinci luni a rămas fără permisul auto.

„Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, care, în momentul solicitării documentelor, a plecat de la locul opririi. În continuare, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului până pe strada Pitești, din municipiul Slatina, unde a fost oprit de polițiștii Poliției municipiului Slatina, solicitați în sprijin. La volanul autoturismului a fost identificat bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a părăsit locul opririi, invocând o urgență medicală a pasagerului din dreapta față”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.030 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 150 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți