20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Revelion în aer liber pentru slătineni, în Parcul Tineretului. Municipalitatea are pregătite mai multe suprize pentru copii

- Advertisement -

Pandemia COVID din ultimii doi ani a făcut ca Primăria Slatina să nu mai organizeze toate evenimentele din perioada sărbătorilor de iarnă, însă în luna decembrie a acestui an activitățile care sunt dedicate copiilor, dar și slătinenilor care păstrează încă tradițiile românești, acestea sunt reluate de administrația locală.  

Gigi Vîlceleanu, viceprimarul municipiului Slatina, a declarat că majoritatea acțiunilor dedicate sărbătorilor de la sfârșit de an vor avea loc ca și în anul 2019, când s-a organizat așa ceva, în Parcul Tineretului.

Așadar, municipalitatea organizează în decembrie manifestările „Povestea lui Moș Nicolae”, „Desaga lu’ «Moş Crăciun»”, un program de colinde, dar și spectacole şi tradiţii de Crăciun. De asemenea, în Noaptea de Anul Nou, slătinenii vor putea petrece Revelionul 2023 în aer liber.

Toate programele culturale, educative și sportive de la finele anului acesta au fost cuprinse într-un proiectul de hotărâre care joi, 16 august, a fost dezbătut de consilierii locale într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți