10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei noi cursuri pentru șomeri, organizate de AJOFM Olt în octombrie. Pot deveni agent de securitate, lucrător în construcții sau vânzător

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează în luna octombrie trei programe de formare profesională pentru şomerii din judeţ care beneficiază de aceste facilităţi. La programele de luna viitoare sunt aşteptaţi 42 de olteni care în prezent se află în căutarea unui loc de muncă şi urmează a fi calificaţi în diverse domenii de activitate. Persoanele pot lucra, ulterior, ca și agent de securitate, lucrător în construcții sau vânzător.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, a declarat că principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza cursurile gratuite pentru șomeri suntagent de securitate, lucrător finisor în construcții și lucrător comercial.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii suplimentare despre cele trei cursuri noi, oltenii care nu au un job interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau la telefon 0249/438.595.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți