14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 24 de ani, din Balș, prins drogat la volanul unei mașini pe o stradă din Craiova. Avea asupra sa alte substanțe psihoactive

- Advertisement -

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit în noaptea de 27 spre 28 septembrie, în jurul orei 03:45, pentru control, pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Craiova, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din oraşul Balş. Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament deviant, poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină şi cannabis.

În afara faptului că șoferul era drogat, acesta mai deținea în mașină și alte substanțe psihoactive.

„În urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit un plic transparent ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare albă şi o țigară confecționată manual”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Polițiștii au întocmit pe numele conducătorului auto dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu, şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, plicul cu substanţa de culoare albă şi țigara confecționată manual au fost ridicate de oamenii legii, urmând să fie înaintate unităţii competente cu continuarea cercetărilor.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți