19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Pieton lovit mortal de un autocamion pe DN 65 – E 574, la Negreni – Scornicești

- Advertisement -

Accident de circulație soldat cu urmări grave în dimineața zilei de luni, 3 octombrie, pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Negreni al orașului Scornicești.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 06:40 și, potrivit Centrului InfoTrafic al Poliției Române, un pieton a fost lovit mortal de un autocamion.

„Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară dirijat pe DN 65 Slatina – Pitești, pe raza localității Negreni, județul Olt, din cauza unui accident. Un autocamion a lovit mortal un pieton. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, transmit reprezentanții Centrului InfoTrafic.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier, în urma acestuia întocmindu-se dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, fac verificări și pentru a stabili identitatea pietonului, care, potrivit unor surse, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului în momentul în care a fost acroșat mortal de autocamion.
„Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 06:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Negreni. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Potcoava, și un pieton. În urma coliziunii, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității pietonului și a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți