12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Primul bărbat monitorizat cu brăţară electronică a tăiat dispozitivul şi a fugit de acasă

- Advertisement -

Un bărbat din Capitală, cercetat pentru violenţă domestică şi monitorizat cu o brăţară electronică, a tăiat dispozitivul şi a fugit de acasă, însă el a fost prins la scurt timp de către poliţişti.

Este vorba de prima persoană din România căreia poliţiştii i-au montat în urmă cu câteva zile o brăţară electronică de supraveghere.

„În această dimineaţă, în jurul orei 3,30, poliţişti din cadrul Secţiei 19 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei s-a semnalat o alertă privind distrugerea unei brăţări de monitorizare de către un bărbat. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul, căruia i-a fost montată brăţara de monitorizare la începutul acestei luni de către poliţişti din cadrul Secţiei 17, ar fi folosit un obiect tăietor-înţepător pentru a tăia dispozitivul de localizare, însă nu a reuşit. S-a relaţionat cu unitatea de Parchet, faţă de bărbat fiind dispusă, ulterior, măsura reţinerii pentru încălcarea Ordinului de Protecţie Provizoriu şi distrugere”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul era cercetat pentru violenţă domestică, după ce şi-a agresat iubita pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

El riscă acum să fie arestat preventiv, deoarece nu a respectat măsurile de supraveghere.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Secţia 19 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. 

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți