2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Corbu, călcat de un tractor la Icoana, în albia râului Vedea

- Advertisement -

Un tânăr, în vârstă de 24 ani, din comuna Corbu, a fost rănit grav în seara zilei de joi, în jurul orei 19:00, și a necesitat îngrijiri medicale de urgență. Se pare că un tractor a trecut peste el, chiar cel pe care el îl conducea spun unii martori, ei fiind și cei care au anunțat niște muncitori de la Telecomunicații ce au sunat la 112.

Evenimentul a avut loc la Icoana, în albia râului Vedea, și, potrivit unor surse, doi copii din comună i-au anunțat pe lucrătorii de la Internet și le-au spus că a trecut tractorul peste el, însă nu au știut să le explice exact ce s-a întâmplat.

Tânărul ar fi încercat să traverseze cu tractorul râul Vedea, iar acesta s-a împotmolit în nisip. După ce a coborât din utilajul agricol și a încercat să găsească o soluție pentru a înainta, însă nu a reușit, fiind în viteză, a trecut peste el, mai spun alți martori.

În urma apelului primit prin serviciul unic de urgență, la fața locului au ajuns cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, care au constatat că acesta are un traumatism toracic și este foarte agitat.

La fața locului au ajuns și echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru a efectua cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Astăzi, 6 octombrie, în jurul orei 19:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost călcat de un utilaj agricol, pe extravilanul comunei Icoana. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un utilaj agricol și un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Corbu. În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalulul Județean de Urgență Slatina, unde îi vor fi recoltate mostre biologice de sânge. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți