3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arestați pentru trafic de droguri de risc. Doi bărbați prinși în timp ce vindeau peste 300 grame de canabis în Slatina

- Advertisement -

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul Serviciului Teritorial Craiova al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism au desfășurat miercuri o acțiune pe linia traficului și consumului de droguri. Doi bărbați din Slatina au fost reținuți, iar mai apoi arestați, după ce au fost prinși în timp ce vindeau peste 300 de grame de canabis în municipiu.

Și la domiciliile celor doi, care au fost percheziționate, s-au găsit peste 400 grame de canabis, precum și sisteme informatice și recipiente/ustensile folosite la porționarea/ambalarea drogurilor.

„La data de 5 octombrie, doi bărbați, din municipiul Slatina, județul Olt, au fost prinși, în flagrant delict, în municipiul Slatina, în momentul în care ar fi pus în vânzare 310 grame de cannabis. Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Slatina, fiind descoperite 430 de grame de cannabis, sisteme informatice și recipiente/ustensile folosite la porționarea/ambalarea drogurilor. În urma probatoriului administrat, doi bărbați, de 18 și 48 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa citată mai arată că slătinenii au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Acțiunea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT Craiova de miercuri a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți