18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Vișina Nouă, reținut de polițiști după ce s-ar fi dezbrăcat în fața angajatei unui hotel din Craiova, unde era cazat

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut sâmbătă seara, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din comuna olteană Vișina Nouă, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Olteanul este acuzat că ieri s-ar fi dezbrăcat în fața angajatei unui hotel din Craiova, unde era cazat, iar înainte de acest incident, sub mai multe pretexte, acesta ar fi interacționat nu doar cu tânăra angajată, ci și cu o colegă de-a sa. Ba, mai mult, chiar ar fi încercat să afle și cum sunt camerele video poziționate în incinta hotelului.

„Ieri (sâmbătă n.r.), ora 12.20, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 21 ani, din Craiova, angajată a unui hotelul din Craiova, cu privire la faptul că, un bărbat, care era cazat la unitatea hotelieră respectivă, s-ar fi dezbrăcat în fața acesteia. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, fiind identificat un bărbat de 37 ani, din comuna Vișina Nouă, județul Olt. Din cercetări, polițiștii au stabilit că anterior comiterii faptei, bărbatul, sub diverse pretexte, ar fi încercat să interacționeze atât cu tânăra cât și cu o altă angajată și totodată s-ar fi interesat cu privire la poziționarea camerelor de supraveghere din incinta hotelului. Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, precizează Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cercetările oamenilor legii au dus și la aflarea faptului că bărbatul din Vișina Nouă este în Registrul național cu persoane care au comis infracțiuni sexuale, iar acesta a fost reținut și încarcerat în Arestul Poliției Dolj.

„Totodată cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul figurează în Registrul național cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, fiind cercetat anterior pentru săvârșirea unor infracțiuni de aceeași natură. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, mai spune reprezentantul inspectoratului.

Sursa citată mai arată că în cursul zilei de duminică, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți