19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident rutier produs pe DN 65 – E 574, la Jitaru. Trei autoturisme implicate

- Advertisement -
Accident de circulație luni după-amiaza, în jurul orei 14:00, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în afara satului Jitaru al orașului Scornicești. Trei autoturisme, dintre care unul parcat în afara părții carosabile, au fost implicate într-o coliziune violentă în urma căreia două persoane au necesitat acordarae primului ajutor și transportul la spital, pentru cercetări la fața locului, în urma unui apel primit la 112, deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Potcoava, și un autoturism ce se afla staționat în afara părții carosabile. În urma evenimentului, două persoane (șoferul de 18 ani și un pasager din mașina condusă de acesta n.r.) au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.
Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului rutier este tânărul din Potcoava, care ar fi încercat să întoarcă mașina pe drum și astfel nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de slătinean, intrând astfel în coliziune.
Ambii șoferi implicați în accident au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți