17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 660 de joburi oferite de 40 de angajatori din Olt, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de vineri

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri, 14 octombrie 2022, cu începere de la ora 09:00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina și sediul Agenției Locale din Caracal sunt cele două locații în care se desfășoară evenimentul, până miercuri fiind contactați puțin peste o sută de angajatori, 40 confirmând prezența și oferind peste 660 de joburi.

Dintre acestea, peste 30 dintre locurile de muncă sunt oferite pentru tinerii cu studii superioare.

„Pentru această acțiune au fost contactaţi 102 agenţi economici, din care 40 au confirmat participarea, cu un număr total de 662 locuri de muncă vacante, din care 31 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer construcții civile, inginer proiectant mecanic, inginer producție, director vânzări, inginer mecanic, electrician, lăcătuș mecanic, laminorist, marcator piese, vânzător, montator panouri fotovoltaice, operator confecționer, operator producție, lucrător comercial, sudor și zidar”, a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

Sursa citată mai spune că bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.

Participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele care își caută un job.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți