10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Dobrosloveni, cercetat de polițiști după ce și-a bătut cu brutalitate calul

- Advertisement -

UPDATE: În cursul zilei de luni, bărbatul care și-a maltratat calul a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Știrea inițială: Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat duminică, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline, în comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Incidentul s-a întâmplat în satul Reșca al localității, iar imagini cu momentul în care acesta își bate cu brutalitate calul, ce trăgea la o căruță, cu o bâtă, în mijlocul drumului, au fost postate de un internaut pe pagina de socializare Facebook. Filmarea a strâns în mai puțin de 24 de ore zeci de comentarii negative la adresa bărbatului ce și-a maltratat animalul, precum și peste 200 de distribuiri.

Calul a fost dus de polițiștii de la Protecția Animalelor într-un adăpost, respectiv la Asociația pentru Protecția Animalelor „Măriuța” din comuna Desa, județul Dolj, iar cel care îl lovea fără milă s-a ales cu dosar penal.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Dobrosloveni, ar fi exercitat acte de violență asupra unei cabaline. În cauză, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru canalină și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rănirea cu intenție a animalelor și schingiurea animalelor, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale”, a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

VIDEO cu un puternic impact emoțional

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02UUBv58APbivmuPgic5cGhfpTgFQMbbr4yH1CSEW9bc5yXaEH6YiZo1JU3FYg3Ttgl&id=100085094974733

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți