19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Continuă investițiile CAO la șapte blocuri de pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Luni se oprește apa

- Advertisement -

Alimentarea cu apă se întrerupe luni, 7 noiembrie, la șapte blocuri de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina, ca urmare a continuării lucrărilor pe care muncitorii Companiei de Apă Olt le execută în zonă. Se face trecerea pe rețeaua nouă de alimentare cu apă, anunță reprezentanții instituției.

„Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Titulescu, blocurile 31, 33, 35, 37, 39, 41 și 43, din municipiul Slatina, luni, în intervalul orar 08:30 – 16:00, pentru branșarea la noua rețea de alimentare cu apă. În municipiul Slatina, se lucrează la extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană , iar pe parcursul desfășurării acestor lucrări pot să apară astfel de întreruperi temporare ale ale alimentării cu apă. Pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina vechea rețea de alimentare cu apă a fost înlocuită în totalitate, în urma investițiilor realizate de Compania de Apă Olt, în cadrul a două proiecte pe fonduri europene nerambursabile”, transmite CAO.

Sursa citată mai arată că rețeaua nouă de alimentare cu apă de la cele șapte blocuri este o continuare a investițiilor începute de CAO în această zonă, în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu.

„Facem apel la locuitorii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Având în vedere că este o intervenție complexă pe rețele, după reluarea serviciului de alimentare cu apă și o perioadă după, în zona menționată, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune”, au subliniat reprezentanții companiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți