3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier în fața Primăriei Brebeni. Un biciclist, acroșat de o mașină

- Advertisement -

Un biciclist de 35 de ani, din comuna Brebeni, a fost acroșat joi dimineață de un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, din municipiul Slatina. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 10:10, pe Drumul Județean 546, chiar în centrul comunei Brebeni, în fața Primăriei, în urma unui apel la 112 deplasându-se, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din municipiul Slatina, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Brebeni. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agentul principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, se pare că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de șoferul mașinii care l-a lovit pe biciclist, ambii deplasându-se în aceeași direcției de deplasare.

Șoferul și biciclistul au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului și au eliberat autorizația de reparație pentru autoturismul implicat în eveniment.

Conducătorul auto a fost anendat cu 580 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți