6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Transport ilegal de lemne, descoperit de polițiști la Oboga

- Advertisement -

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce desfășurau activități specifice miercuri seară, în jurul orei 20:15, pe Drumul Județean 643, în comuna Oboga, au oprit o autoutilitară ce transporta material lemnos, în vederea verificării documentelor de proveniență și a legalității transportului. Oamenii legii au constatat că bărbatul care se afla la volan, originar din județul Vâlcea și în vârstă de 29 de ani, transporta o cantitate mai mare de lemne decât cea înscrisă pe aviz.

Conducătorul a fost și amendat cu 2.000 de lei pentru fapta sa.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Păușești Măglași, județul Vâlcea, a transportat cu o autoutilitară cantitatea de 14 metri cubi de material lemos, respectiv cu opt metri cubi mai mult decât cantitatea înscrisă în aviz. Bărbatul a fost amendat, cu 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea fizică a cantității de opt metri cubi de material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Balș”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Abaterea constatată de polițiști a fost sancționată contravențional în conformitate cu prevederile articolului 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți