10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au început lucrările pentru modernizarea iluminatului public în trei sate ale orașului Scornicești

- Advertisement -

Administrația locală a orașului Scornicești anunță că a emis ordinul de începere pentru lucrările privind modernizarea iluminatului public în trei sate ale localității, respectiv Negreni, Chiteasca și Bircii, urmând ca până la finalul anului 2022 să facă același lucru și pentru satul Șuica. În același sat Șuica, la finalul săptămânii trecute, au fost finalizate și lucrările în vederea reprofilării și pietruirii infrastructurii rutiere.

Daniel Tudor, primar al orașului Scornicești, spune că deși au existat unii consilieri locali social democrați care au vrut să-i inducă în eroare pe cetățenii din zonă, întotdeauna administrația a alocat, la sfârșit de an, sume de bani pentru realizarea unor astfel de investiții.

„În acest sens, văzând că unii consilieri PSD au încercat să ducă în eroare locuitorii din acea zonă, țin să fac următoarea precizare: la fel ca și în anii precedenți, la final de an, am asigurat sume de bani pentru astfel de lucrări!!! Amendamentele pe care le flutură acei consilieri sunt doar pur electorale. Mai mult, aș dori să reamintesc acelor consilieri PSD că drumul care străbate satul aparține de Consiliul Județean Olt, fiind în administrarea UAT Scornicești. Așadar, dacă într-adevăr tineați atât de mult, așa cum vreți să pară, la cetățenii din satul Șuica, ați fi făcut în acești doi ani cel puțin vorbire la nivelul conducerii CJ, acolo unde activează șefii dumneavoastră la nivel politic, în vederea alocării de sume pentru asfaltarea drumului!”, declară edilul Tudor.

Pe această cale, primarul din Scornicești a ținut să facă un apel public, atât în numele său, dar și în numele locuitorilor din zona Șuica, rugând conducerea CJ Olt să țină cont, bineînțeles în funcție de disponibilitatea financiară, să sprijine autoritățile locale, începând cu anul bugetar 2023, cu resursa financiară pentru a reuși modernizarea și asfaltarea
acelui segment de drum județean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți