10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 20 de jandarmi din cadrul IJJ Olt, avansați în grad la zi de sărbătoare

- Advertisement -

Sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a desfășurat marți o activitate festivă dedicată zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, în cadrul căreia peste 20 jandarmi au fost avansaţi în grad, înainte de termen.

Concret, în cadrul festivității de înaintare în gradul următor, au fost avansați înaintea expirării stagiului minim în grad 23 de jandarmi, trei ofițeri și 20 de subofițeri, care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

„După prezentarea Ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru jandarmii avansați, colonelul Emanuel Theodor Botan, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a înmânat noile grade militare celor avansați. Totodată, au fost prezentate şi Ordinele inspectorului șef prin care personalul unității a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate. Felicitări tuturor celor avansaţi și mult succes pe mai departe!”, a declarat căpitan Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Potrivit sursei citate, în conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, la 3 Aprilie, şi de Ziua Națională a României, la 1 Decembrie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți