12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Marijana Trepăduș, primărița din Șopârlița, ajutorul lui Moș Nicolae

- Advertisement -

Decembrie a fost și va rămâne mereu cea mai așteptată perioadă a anului, mai ales de prichindei. Este o lună a speranței, a îndeplinirii celor mai frumoase dorințe ale copilăriei. Iar elevii de la școala din localitatea Șopârlița au avut parte de o surpriză la începutul acestei luni, mai precis luni, 5 Decembrie, în Ajun de Moș Nicolae, când au primit cadouri. Ajutorul moșneagului a fost nimeni alta decât Marijana Trepăduș, primărița comunei.

„Pentru elevii Școlii Gimnaziale din localitatea Sopârlița, Moș Nicolae a sosit încărcat cu daruri alese. Mesagerul Moșului a fost însuși edilul, care a împărțit cadouri la toți copiii din școală, dar și din localitate”, a fost mesajul transmis de autoritățile locale în prag de sărbătoare.

Iluminatul festiv s-a aprins și el în parcul comunal și pe străzi

Iar seara zilei de Ajun de Moș Nicolae a adus alte surprize celor mici. Parcul Comunal din Sopârlița a fost luat cu asalt de cei mici, având în vedere că aici s-au aprins cele mai multe luminițe de sărbători.

Prichindeii nu au ezitat să își facă fotografii, mai ales că au avut parte de invitați supriză, două personaje de desene animate, respectiv Mickey Mouse și unul dintre minioni. Alături de copii au fost și de această dată primărița Trepăduș și viceprimarul Lucian Trașcă, care le-au oferit acestora dulciuri și băuturi răcoritoare.

„Cu mic, cu mare, copiii au participat la acest moment festiv. Surpriza de care s-au bucurat cei mici a fost apariția lui Mickey și Minion, care i-au distrat pe pici și au făcut fotografii cu îndrăgitele lor personaje din desene animate”, a declarat edilul imediat după aprinderea sutelor de beculețe multicolore din parc și din localitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți