14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Primăria Scornicești oferă cadouri prichindeilor din localitate, de Moș Nicolae

- Advertisement -

Suntem deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă, luni, 5 decembrie, fiind Ajunul de Moș Nicolae și tot mai multe administrații publice locale au dat startul manifestărilor pe care le organizează pe parcursul acestei perioade. Una dintre ele este Primăria orașului Scornicești, care, potrivit edilului Daniel Tudor, nu i-a uitat nici anul acesta pe copiii din unitățile școlare care vor primi cadouri de Moș Nicolae. De asemenea, în seara zilei de marți, 6 decembrie, se va aprinde și iluminatul festiv.

„Odată cu începerea sărbătorilor de iarnă, ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 6 decembrie, Primăria și Consiliul Local Scornicești oferă micuților noștri cadouri de Moș Nicolae! Acestea vor fi distribuite la fiecare unitate școlară marți, 6 decembrie 2022, urmând a fi oferite tuturor școlarilor și preșcolarilor. Totodată, doresc să aduc la cunoștință copiilor, dar și adulților din localitatea noastră, că tot marți, începând cu ora 18:00, vom porni și instalațiile festive în parcul din incinta primăriei, fapt pentru care vă așteptăm cu mare drag și în număr cât mai mare!”, a declarat primarul Daniel Tudor, care a adăugat că și colindării sunt așteptați anul acesta.

Sursa citată mai spune că, pe lângă momentele magice oferite de aranjamentele luminoase, autoritățile locale au pregătit și alte surprize atât pentru cei mici, cât și pentru părinți și, bineînțeles, bunici.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți