8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, primarul Slatinei, complicele lui Moș Nicolae. Aproximativ 2.500 de cadouri pregătite copiilor din creșe și grădinițe

- Advertisement -

Programul „Povestea lui Moș Nicolae” a fost derulat și anul acesta de Primăria municipiului Slatina, ocazie cu care cei mai mici dintre copiii care urmează cursuri la unitățile școlare din urbe au primit daruri de la îndrăgitul moșneag. Acesta i-a vizitat luni, de Ajun, prin complicele său, primarul Emil Moț, care nu a ezitat să le lase cadouri micuților de la creșele și grădinițele din oraș.

În total, Primăria Slatina a pregătit aproximativ 2.500 de daruri dulci pentru prichindei, care și-au lustruit cu mare atenție ghetuțele pentru a-l aștepta pe Moș Nicolae așa cum se cuvine.

„Pentru că și-au pregătit ghetuțele și cu siguranță au fost cei mai cuminți, copilașii înscriși la grădinițele și creșele din municipiul Slatina vor primi de la Moș Nicolae un cadou cu daruri dulci! Astăzi (luni, 5 Decembrie n.r.), au fost distribuite aproximativ 2.500 de pachete la creșele și grădinițele de stat din municipiul Slatina, în cadrul programului ‘Povestea lui Moș Nicolae’. Mâine (marți, 6 Decembrie, chiar de Moș Nicolae n.r.), în toate unitățile de învățământ preșcolar, bucuria va atinge cu siguranță, cota maximă”, a declarat Emil Moț, edilul Slatinei.

VIDEO: https://fb.watch/heKYPLA_Aq/

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți