Senatorul social democrat Paul Stănescu: „Am adoptat un buget care vine în sprijinul românilor”

Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al PSD, declară că bugetul pentru anul 2023 este, în ciuda unor presiuni financiare uriașe și a crizelor, unul care protejează românii.

„Am respins populismul și nu am căzut în patima austerității, pe care au practicat-o mai demult unele partide de dreapta. Ne-am pus amprenta pe acest buget cu măsuri care au grijă ca românii să treacă cât mai bine peste această perioadă. Sunt prinse, de asemenea, și măsuri economice care susțin locurile de muncă și funcționarea economiei. Întrucât nu știm când se vor tempera crizele, vom continua să fim precauți și responsabili în politicile guvernamentale, la fel ca până acum”, spune parlamentarul social democrat oltean.

Senatorul Paul Stănescu a mai precizat că angajamentul politic al PSD-iștilor, care este în acord total cu proiectul social democrat, a fost și va rămâne acela de a nu lăsa pe nimeni în urmă.

„Este un buget în sprijinul românilor, care rămâne fidel unui principiu: asigură o protecție mai mare pentru categoriile vulnerabile. Piața liberă din energie, cauza tuturor relelor din economie și din casele românilor, a fost adusă sub autoritatea legii și a interesului public. Doar așa am reușit să avem acest buget bun pentru români, bun pentru economie. Am ținut și vom ține cont și de interesele și proiectele comunităților locale, indiferent de dimensiunea acestora sau de conducerea politică. Însă, ceea ce ne dorim foarte mult este ca prin acest buget să sprijinim cu mai multă consecvență un obiectiv strategic: susținerea industriilor și companiilor care produc în România. Este un răspuns firesc, corect și justificat la ceea ce se întâmplă astăzi în lume”, a adăugat politicianul oltean.

Senatorul Stănescu a ținut să sublinieze că PSD va fi în continuare precaut și responsabil, și, în același timp, o formațiune politică care ține în primul rând cu românii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<