15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tragedie în București, în Pasajul Unirii. Filmări de la fața locului

- Advertisement -

UPDATE: Autoritățile anunță că ar fi vorba de peste 20 de victime în urma accidentului grav, dintre care una decedată. Răniții, printre care și doi copii, au ajuns la mai multe spitale din Capitale, unul fiind în stare mai critică. În urma acestuia, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială: Accident de circulație cu urmări grave în după-amiaza zilei de vineri, în Pasajul Unirii din Capitală. Din primele date ale Departamentului pentru Situații de Urgență implicat este un autocar cu 48 de turiști greci care s-a izbit violent în pasarela pasajului pe care a rupt-o, patru dintre ei rămânând încarcerați.

Victimele se aflau pe scaune, rămând prinse sub greutatea limitatorului de viteză ce a căzut pe plafonul autocarului, pe care l-a distrus.

Mai multe echipeje de intervenție s-au deplasat la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență răniților care erau încarcerați. Ulterior, victimele au fost preluate de ambulanțe și echipaje SMURD și transportate la spital.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți