18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două autoturisme pe DN 65 – E 574, în afara comunei Valea Mare. Din fericire, nu au fost victime

- Advertisement -

Un accident de circulație care putea avea urmări grave s-a produs luni, în a doua zi de Crăciun, în jurul orei 11:00, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în afara localității Valea Mare. Două autoturisme au fost implicate în coliziune, însă în impact ar fi putut fi și un TIR care din fericire a reușit la limită să nu intre în acestea ocolindu-le. Din fericire, nu au fost răniți, însă s-au produs pagube materiale.  

În urma unui apel efectuat la numărul de urgență 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Slatina, și un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din orașul Balș. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ambii conducători au a fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului rutier, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în acesta.

De asemenea, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei și trei puncte de penalizare. Potrivit unor surse, slătineanul ar fi și șoferul vinovat de producerea accidentului, pentru că nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și astfel a lovit mașina condusă de bălșean.

sursă foto: Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți