10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Fălcoiu, încarcerat după comiterea a două infracțiuni de tâlhărie la Craiova. A furat gențile unor bătrâne, pe una dintre ele lovind-o

- Advertisement -

Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au reținut miercuri noaptea, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 ani, din comuna olteană Fălcoiu, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Faptele au fost comise în municipiul Craiova, iar victime i-au fost două bătrâne de 87 și 85 ani, cărora le-a furat gențile, pe prima dintre ele și lovind-o.

„La data de 27 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 59 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:30, vecina sa de 87 de ani, în timp ce se afla în scara blocului unde locuieşte, pe bulevardul Carol I, din localitate, ar fi fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, care i-ar fi sustras geanta. La data de 28 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 85 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:30, în timp ce se deplasa pe strada Vasile Conta, din localitate, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls geanta din mână, fugind într-o direcţie necunoscută. Efective sporite de poliţişti au fost mobilizate, fiind desfăşurate activităţi investigativ-operative pentru identificarea şi prinderea celui în cauză”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astfel, miercuri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au identificat un tânăr de 25 de ani, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt, bănuit de comiterea celor două fapte, acesta fiind condus la audieri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe oltean, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de joi, 29 decembrie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea luării unei măsuri preventive.

Sursă foto principală: Prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți