Aproape 100 kilograme de obiecte cu conținut pirotehnic, confiscate de polițiștii olteni de la o femeie care le vindea în Piața Zahana din Slatina

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina au efectuat, în ultima zi a anului 2022, noi activități specifice pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit cu obiecte de distracție, pe bază de amerstecuri pirotehnice. Astfel, la o vânzătoare din Piața Zahana Slatina, originară din județul Vâlcea, s-au găsit aproximativ 100 kilograme de articole pirotehnice, deținute ilegal.

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul planului de acțiune ‘Foc de artificii’ și au vizat comercianții Pieței Zahana din municipiul Slatina. Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au descoperit o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, care oferea spre vânzare obiecte cu conținut pirotehnic, fără a fi autorizată în acest sens de instituțiile abilitate. În vederea continuării cercetărilor, polițiștii au ridicat aproximativ 100 de kilograme de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite mărci și categorii, urmând să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă, la finalizarea cercetărilor”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele vâlcencei dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<