SC RB SOLAR ENERGY SRL anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru Plan Urbanistic Zonal – CONSTRUIRE CENTRALĂ ELECTRICĂ FOTOVOLTAICĂ, ÎMPREJMUIRE, ACCES AUTO ȘI RACORD ELECTRIC – CF50602, în comuna Dobrun, T2, P2, nr. cadastral 50602, județul Olt: planul nu necesită evaluare de mediu și nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentația care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare și proiectul deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 08:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmot.anpm.ro.

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenției pentru Protecția Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunțului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<