10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Argeş: Un bărbat aflat în arest la domiciliu s-a sinucis

- Advertisement -

Un bărbat din comuna Moşoaia, plasat în arest la domiciliu într-un dosar de tentativă de omor, a fost găsit spânzurat, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În ziua de 15 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, de 51 de ani, s-ar fi spânzurat la un imobil aflat în construcţie, pe raza localităţii Moşoaia. Echipajul medical care a intervenit la faţa locului a constatat decesul”, se arată într-o informare transmisă duminică de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

„Referitor la persoana în cauză, facem precizarea că acesta avea stabilită de către instanţa competentă măsura arestului la domiciliu, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, se mai menţionează în informare.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți