13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei persoane rănite în urma unui eveniment rutier produs pe DN 65 – E 574, între Optași Măgura și Colonești

- Advertisement -
Grav accident de circulație petrecut vineri, în jurul orei 17:15, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, la ieșirea din comuna Optași Măgura spre comuna Colonești. Două autoturisme s-au lovit violent, iar în urma impactului una dintre acestea s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea părții carosabile, rămânând pe plafon. Totodată, trei persoane au necesitat acordarea primului ajutor, fiind transportate la spital. 
În urma apelului de urgență la 112, polițiștii Serviciului Rutier Olt au ajuns la locul evenimentului rutier pentru a face cercetări.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din orașul Balș, și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Căteasca, județul Argeș. În urma evenimentului rutier, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Amator

Potrivit unor surse, vinovat de producerea accidentului este șoferul bălșean care s-ar fi angajat într-o depășire și a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu cealaltă mașină implicată în accident.
Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii efectueză în continuare verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți