2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic blocat pe DN 65 – E 574, la Optași Măgura

- Advertisement -

Sâmbătă dimineața, pe ambele sensuri de mers ale Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, circulația rutieră este întreruptă. Zona afectată este comuna Optași Măgura, unde este repus pe roți un autocamion care a fost implicat într-un eveniment rutier.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„Pe DN 65, la kilometrul 80+700 de metri, în zona localității Optași, județul Olt, circulația rutieră este oprită total, pe ambele sensuri de mers, pentru repunerea pe roți a unui autocamion implicat într-un eveniment rutier zilele trecute”, informează InfoTrafic.

Sursa citată mai arată că reluarea traficului rutier este estimată în aproximativ 60 de minute, respectiv în apropierea orei 11:00.

Când s-a petrecut accidentul

Evenimentul rutier s-a produs, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:00. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe DN 65 – E 574, în afara localității Optași Măgura, s-a produs accidentul, pentru cercetări labfața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din județul Prahova, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Pentru abaterea săvârșită, șoferul prahovean a fost sancționat contravențional conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată cu modificările și completările ulterioare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți