8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturism răsturnat într-o curbă, pe panta de urcare de la Valea Mare

- Advertisement -
Accident de circulație, luni dimineața, în jurul orei 08:30, pe Drumul Național 65 – European 574, pe panta de urcare de la Valea Mare. Un bărbat de 37 de ani, din orașul Scornicești, care se îndrepta spre municipiul Slatina, s-a răsturnat pe autoturismul pe care îl conducea pe prima bandă a părții carosabile. 
Conducătorul auto era singur în mașină și, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Olt, acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe drum.
În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost rănit și transportat la spital.
„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicat un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.
Din cauza stării de sănătate, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți