15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Investiții prin PNRR în Mărunței. Fonduri europene alocate pentru reabilitarea unor unități școlare și modernizarea spațiului public cu mobilier urban inteligent

- Advertisement -

Tot mai multe investiții vor fi realizate în perioada următoare prin Planul Național de Redresare și Reziliență în zeci de localități ale județului Olt, printre acestea numărându-se și comuna Mărunței. Nu mai puțin de cinci contracte de finanțare au fost semnate la sfârșitul săptămânii trecute de primarul Emil Popescu (FOTO n.r.), acestea vizând proiecte precum reabilitarea unor instituții de învățământ și modernizarea spațiului public cu mobilier urban inteligent.

Anunțul a fost făcut recent de edilul din Mărunței, care a spus că valoarea investițiilor se ridică la aproximativ 4 milioane de lei noi.

„Dragi locuitori din Mărunței, Bălănești și Malu Roșu vă anunț pe această cale că vineri, 3 februarie 2023, am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației cinci contracte de finanțare, în valoare de 39,46 miliarde lei vechi”, a declarat primarul Emil Popescu.

Investițiile ce vor fi realizate în comuna olteană

Creșterea eficienței energetice la Școala Gimnazială Bălănești, în valoare de 1.224.324 lei;
Reabilitarea Grădiniței Mărunței – 1.464.498 lei;
Realizare Plan Urbanistic General – Format GIS, în valoare de 820.121 lei;
Modernizarra spațiului public cu mobilier irban inteligent – 279.837 lei;
Realizare baze de date GIS la nivel local, în valoare de 158.166 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți