9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

DC 161 A și drumurile de interes local din Dobrun, modernizate printr-un proiect pe Programul „Anghel Saligny”

- Advertisement -

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat la sfârșitul săptămânii trecute alte 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, cuantum acestora fiind de peste 601 milioane de lei. Unul dintre este a fost semnat și pentru un proiect ce se va derula la nivelul unei comune din județul Olt, fiind vorba despre „Modernizarea Drumului Comunal (DC) 161 A și drumurilor de interes local” din Dobrun, a cărui valoare se ridică la peste 5,5 milioane de lei. 

Cele 50 de contracte semnate vineri, 10 februarie, vizează modernizarea unor drumuri județene, străzi și drumuri de interes local, reabilitarea unor poduri și înființarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă, a unor rețele de canalizare și a unor stații de epurare a apelor uzate.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului „Anghel Saligny”, se ridică la 457, valoarea totală a proiectelor fiind de peste 4,8 miliarde de lei.

Sursă foto: Asfaltare drum – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți