15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Partea de jos a municipiului Slatina rămâne fără apă joi. CAO scoate din funcțiune rețeaua veche de alimentare de pe strada Vintilă Vodă

- Advertisement -

Echipele Sediului Secundar Slatina al Companiei de Apă Olt anunță că joi, 16 februarie, va executa lucrări de scoatere din funcțiune a rețelei vechi de alimentare cu apă, de pe strada Vintilă Vodă. Din această cauză, în partea de jos a municipiul se va întrerupe apa timp de șase ore, începând cu ora 09:30.

„Intervenția presupune izolarea și obturarea vechii conducte, fără spargerea carosabilului și devierea traficului rutier. Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în toată partea de jos a municipiului Slatina, joi, în intervalul orar 09:30 – 15:30. Facem apel la cetățenii, din zona menționată, să își asigure rezerva minima de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, spune Crina Jilavu, purtător de cuvânt al CAO.

Reprezentantul companiei mai face precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în partea de jos a localității Slatina, pot să apară modificări ale turbidității apei, deoarece lucrările executate impun golirea totală a sistemului de alimentare cu apă.

Recent, rețeaua de distribuție apă de pe strada Vintilă Vodă a fost schimbată în totalitate, investiția Companiei de Apă Olt făcând parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

„‘Vintilă Vodă’ a fost prima stradă din municipiul Slatina unde Compania de Apă Olt a început aceste lucrări ample de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, în cadrul acestui nou proiect. Investițiile care sunt în curs de realizare, în tot municipiul Slatina, au ca scop îmbunătățirea calității apei distribuite și reducerea pierderilor de apă”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Olt.

Sursă foto: Arhivă – Lucrări efectuate de CAO pe strada Vintilă Vodă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți