2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina spre Brebeni. Un copil de 5 ani a ajuns la spital

- Advertisement -

Un copil de 5 ani, din județul Gorj, a fost victima unui accident de circulație produs luni, 13 februarie, în jurul orei 21:30, pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina spre Brebeni. Două autoturisme s-au lovit violent, iar în urma impactului micuțul a fost transportat la spital, cercetările la locul evenimentului fiind efectuate, în urma unui apel de urgență la 112, de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Coteana, și un autoturism condus de o tânără de 29 de ani, din comuna Hurezani, județul Gorj. În urma evenimentului rutier, un minor, pasager în autoturismul condus de tânăra din Gorj, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, șoferița din Coteana ar fi vinovată de producerea evenimentului de pe DEx 12, care a intrat cu mașina pe tronsonul de drum fără a respecta indicatorul rutier „Cedează trecerea!” și a intrat în coliziune cu autoturimul condus regulamentar pe Expres de conducătoarea auto din Gorj.

Cele două tinere au fost testate de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți