11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproximativ 6 kilometri de drum din comuna Osica de Jos, modernizate prin Programul „Anghel Saligny”. Investiția se ridică la peste 9 milioane de lei

- Advertisement -

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, 50 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 504 milioane de lei au fost semnate vineri, 24 februarie, de Cseke Attila, ministrul Dezvoltării. Două dintre ele urmează a fi implementate și la nivelul unor comune din județul Olt. Unul va fi în Osica de Jos, iar investiția se ridică la peste 9 milioane de lei.

Proiectul „Modernizare străzi, drumuri” va fi realizat în comuna Osica de Jos și are o valoare de 9.198.656,73 lei. Marian Pistol, primarul localității, spune că urmează a fi modernizați șase kilometri de drum, mai exact 26 de străzi adiacente Drumul Județean 643 care tranzitează Osica de Jos.

„Îmi doresc ca acest proiect să îl demarăm cât mai curând și să reușim finalizarea sa în acest an”, a declarat edilul.

Celălalt proiect va fi demarat în comuna Colonești. Este vorba despre investiția „Modernizarea drumurilor de interes local zona Drumului Comunal 165 – rest de executat”, cu o valoare de 4.780.202,23 lei.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cele 50 de contracte semnate prin Programul „Anghel Saligny” vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere, modernizarea unor drumuri de interes local, precum și înființarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă și a unor rețele de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul acestui program, se ridică la peste 560, în valoare totală de puțin peste 5,8 miliarde de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți