15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorii PSD de Olt Siminica Mirea și Paul Stănescu au transmis mesaje ființelor dragi, la început de primăvară

- Advertisement -

Este 1 Martie, este zi de sărbătoare. La început de primăvară sărbătorim Mărțișorul, iar cu această ocazie Siminica Mirea și Paul Stănescu, senatorii de Olt ai Partidului Social Democrat, au ținut să transmită urări ființelor dragi din viața lor, dar și tuturor femeilor din județ.

Senatorul Mirea spune că Mărțișorul este simbol al noilor începuturi și al speranței.

„Astăzi sărbătorim sosirea primăverii și a spiritului frumos al acestei sărbători. Mărțișorul este simbolul noilor începuturi și al speranței, care ne aduce zâmbete și ne încântă sufletele. În această primăvară, să fim mai deschiși la frumusețea din jurul nostru și să ne bucurăm de toate lucrurile minunate pe care viața ni le oferă. Haideți să sărbătorim această zi cu bucurie și optimism, iar fiecare mărțișor primit sau oferit să vă aducă numai lucruri bune în viață!”, a declarat parlamentarul social democrat.

Însă, politicianul vorbește și de faptul că această lume este plină de probleme și neînțelegeri, dar astfel de zile oferă oamenilor o oportunitate de a se apropia mai mult unii de alții.

„În această lume plină de probleme și neînțelegeri, astfel de zile ne oferă o oportunitate de a ne apropia mai mult unii de alții, de a ne împărtăși bucuriile și de a ne susține în momentele dificile. Să nu uităm niciodată că suntem cu toții oameni și că avem nevoie unii de alții pentru a face față provocărilor vieții”, a subliniat senatorul PSD de Olt Siminica Mirea.

Senatorul PSD de Olt Paul Stănescu a ținut să exprime întreaga stimă și admirație față de doamnele și domnișoarele sărbătorite în această zi.

„La începutul lui Martie celebrăm renașterea naturii și, în același timp, cele mai dragi ființe din viața noastră, fie că vorbim de mame, surori, soții sau fiice. Îmi exprim întreaga stimă și admirație față de toate doamnele și domnișoarele sărbătorite astăzi. Colegelor noastre social-democrate le urez o primăvară cât mai caldă și frumoasă și le asigur de tot respectul meu. Primăvara aceasta să vă aducă un mărțișor norocos! La mulți ani de Mărțișor!”, este urarea adresată de Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți